Centrum Geweldloze Communicatie

Centrum Geweldloze Communicatie (CGC) heeft als missie het bekendmaken en verspreiden van het gedachtegoed en het model van Geweldloze Communicatie.
De manier waarop we communiceren is - meestal onbedoeld - gewelddadiger dan we beseffen doordat de uitdrukkingen die we gebruiken vaak nodeloos beschuldigend zijn. Het model van Geweldloze Communicatie laat zien dat het ook anders kan: helder, direct en vooral gericht op aandacht en respect voor de behoeften van beide partijen.
Zo worden latente conflicten voorkomen, blijken onderhandelingen soepeler te verlopen en kunnen gesprekken snel en met het gewenste resultaat worden afgesloten.

Het CGC ondersteunt organisaties met bijvoorbeeld conflicthantering, consultancy, individuele coaching, teambegeleiding en het ontwapenen van teksten.


Website
Metaclass heeft voor het CGC de complete website verzorgd: ontwerp, ontwikkeling & implementatie. De website is voorzien van een eenvoudig te bedienen beheersysteem, waardoor medewerkers van het CGC achter elke computer met een internetverbinding de inhoud van de website kunnen bijwerken en uitbreiden.
De website is tevens voorzien van een forum, waardoor bezoekers van de website interactief met elkaar kunnen discussieren.


Voor meer informatie: Centrum Geweldloze CommunicatieZwanemeer

Zwanemeer is de naam van de relatiebeheersoftware (CRM) die wij op maat voor het CGC ontwikkeld hebben.
Met deze software beheert het CGC haar complete klantenbestand.


Meer informatie over Zwanemeer


Wilt u meer informatie over Semantha Beheer, dan kunt u contact met ons opnemen.