Zwanemeer

Zwanemeer is de naam van de relatiebeheersoftware (CRM) die wij op maat voor CGC ontwikkeld hebben. Met deze software beheert het CGC haar complete klantenbestand.

Middels het Zwanemeer is het mogelijk om via uitgebreide zoekmogelijkheden overzichten te genereren. Deze overzichten kunnen bestaan uit bijvoorbeeld klanten, trainingen of producten.
Op basis van deze overzichten is het middels de software mogelijk om verscheidene acties uit te voeren, zoals:
- Facturatie;
- Inschrijvingen op trainingen;
- Rapportage verkochte producten;
- Automatische afdruk adressering op enveloppes;
- Exporteermogelijkheid naar Microsoft Word (automatische standaardbrieven).Ter verduidelijking volgen hieronder een paar schermafdrukken van de software:

1. Klant zoeken

Hiernaast ziet u de zoekmogelijkheden om een klant in het systeem te vinden.
Naast optionele NAW gegevens is het bijvoorbeeld mogelijk te zoeken op klanten die een specifieke training hebben gevolgd, of die een bepaald product hebben afgenomen.


2. Producthistorie per klant

Per klant is het mogelijk om diverse gegevens over deze klant te vergaren.
Naast de standaard NAW-gegevens is het mogelijk om per klant te raadplegen welke trainingen deze heeft gevolgd, of bijvoorbeeld welke producten hij/zij heeft afgenomen en.

Vanuit dit scherm is het ook mogelijk om de gegevens naar Microsoft Word te exporteren, of om de adresgegevens op een envelop te printen.

3. Overzichten

Zoals eerder omschreven is het mogelijk om via de uitgebreide zoekmogelijkheden een diversiteit aan overzichten te generen.
Hiernaast ziet u het trainingenoverzicht, vanuit waar klanten bijvoorbeeld kunnen worden ingeschreven en inschrijvingslijsten kunnen worden afgedrukt.