Verzuimregistratiesysteem

Ontwikkeling van een verzuimregistratiesysteem voor een arbodienst in het noorden des lands. De klanten van de arbodienst kunnen via hun browser werknemergegevens invoeren, verzuim melden en evaluatiemomenten plannen. De arbodienst kan daar een plan van aanpak bij maken en er actiepunten en eigen evaluatiemomenten aan koppelen.

Zowel de arbodienst als de werkgever hebben altijd een actueel verzuimoverzicht, een gesorteerde actiepuntenlijst en een lijst met evaluatiemomenten waarin zij snel kunnen zien wat er moet gebeuren. Er zijn verzuimrapportages beschikbaar voor zowel de werkgever als voor de arbodienst. Door middel van uitgebreide zoekmogelijkheden zijn alle gegevens snel en zonder omwegen toegankelijk. De vormgeving is aangepast aan die van de website van de arbodienst.

verzuimregistratiesysteem.gif

Het systeem werd ontwikkeld in het gerenommeerde heavy duty framework Symfony 2, waarbij tevens kwaliteitsverhogende componenten werden gebouwd. Door responsive design is de applicatie ook bruikbaar op telefoons en tablets. Er kan met meerdere tabs tegelijk worden gewerkt.