Over Metaclass

Meer dan 20 Jaar ervaring

MetaClass was al bezig met object-oriëntatie toen het nog een benadering binnen de Kunstmatige Intelligentie was. Als bedrijf met personeel, als maatschap, gedetacheerd in diverse organisaties en tegenwoordig als zelfstandig ontwikkelaar (ZZP). Dankzij die ervaring beheers ik het hele proces, van de eerste oriënterende gesprekken met klanten en/of gebruikers tot en met het testen en de inproductiename. Daardoor kan MetaClass de nieuwste generatie systemen aanbieden en zelfs ontwikkelen tegen vaste vooraf afgesproken prijzen.

Best practices

De laatste jaren is het landschap voor software ontwikkelaars sterk veranderd. Was het vroeger pionieren, nu zijn er best practices. Vroeger was een eigen codebibliotheek veel waard, nu zijn er legio frameworks en componenten gratis beschikbaar. MetaClass gaat met de tijd mee en volgt op standaard werkwijzen en gebruikt  'industrie standaard' frameworks en componenten. Dit geeft de beste kansen dat uw investeringen in software langdurig onderhoudbaar zijn en dat daar ook ontwikkelaars voor zijn te vinden als de arbeidsmarkt weer krapper wordt.

Innovatie en samenwerking

Natuurlijk komen er voortdurend nieuwe technieken en componenten bij en worden bestaande geupdate en aangepast. MetaClass is niet alleen een expert die meedenkt en lastige problemen oplost maar investeert ook zelf in de kennis en ervaring die nieuwe technieken praktisch inzetbaar maakt. Lees meer over de tutorial API Platform.